Psykoterapi

I første omgang er det vigtigt at
du og jeg forstår at mødes.

Gestaltterapi er en kreativ og omsorgsfuld måde
at forholde sig til sig selv, og til livet på.

Chok-traume terapi efter SE-metode er en nænsom
og kropslig metode til forløsning af traumer.

Jeg tilbyder en terapi der tager udgangspunkt i din situation her og nu. Hensigten er, at du får styrket din kontakt til dit eget indre og får større indsigt og forståelse for din egen måde at reagere og handle på. Desuden at du bliver opmærksom på hvad din krop fortæller, hvad du mærker og hvordan det opleves.

I chok-traume terapi arbejder jeg nænsomt med kroppens sansninger og fornemmelser og hjælper kroppen til at forstå, at ”en fare er overstået” og til igen at komme på rette spor. Metoden er især egnet efter trafikulykker,arbejdsskader, vold, krigsoplevelser eller andre ubehagelige hændelser der kan udvikle Post Traumatisk Stress Disorder (PTSD).

Jeg har endvidere god erfaring med Psyke og Smerte, herunder rygsmerter, whiplash, fibromyalgi og medfølgende stress, angst og depression.

Jeg tilbyder:

  • Individuelle samtaler
  • Parterapi

Har du en oplevelse af ikke at fungere som før efter en traumatisk hændelse, fx en trafikulykke, kan traumeterapi være helbredende.

Psykoterapien er således en måde at få hjælp og støtte til at komme videre i livet på, til at lære dig selv bedre at kende og opdage ressourcer du ikke troede du havde.